contact

Vul het formulier hieronder in om in contact met ons te komen.

6 thoughts on “contact”

 1. Beste,

  Volgende weekend (7-8 jullie) kom ik in Rotterdam. Is er soms een earthship te bezoeken? Of gewoon boeken en info berijkbaar op Vlietlaan 56b?

  Graag kom ik langs om jullie ontmoeten.

  Bertrand

 2. Beste Theo,

  ik mail u omdat ik als filmmaker mee ga doen aan een filmcompetitie over uitvindingen. De link hiervan vindt u onderaan de mail.
  De opdracht is om in een filmpje van 3 minuten een uitvinding of een nieuwe manier van denken te laten zien. In mijn zoektocht naar onderwerpen kwam ik deze website tegen en werd ik nieuwsgierig naar de earthships.

  Wellicht zijn uw ideeën hierover een mooi onderwerp voor de filmcompetitie. Zou u daar eventueel aan mee willen werken? Het kost u enkel een dag(deel) van uw tijd en levert u gratis promotie op. Voor mij is het een mogelijkheid me te profileren als filmmaker en eventueel een prijs te winnen voor het filmpje.

  Misschien kunnen we deze week eens bellen.

  Ik hoor het graag.

  Groet,

  Sjoerd Schipper

  http://www.schippermedia.com
  http://www.idfa.nl/industry/Festival/latest-news/Short-film-challenge-focus-forward.aspx

 3. Vond je site via via, ben benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen op het gebied van Earthships. Kijk svp eens op mijn site, dan zie je onze plannen en ideeen. Ik neem aan dat je site nog volop in ontwikkeling is, ik ben vooral op zoek naar praktische info tav het bouwen van een Earthship in Nederland. Ik zie graag een reactie tegemoet.
  M.vr.gr. Robert

 4. een tijdje gelden kwam ik het fenomeen earthship tegen. Mij heeft het niet los gelaten. Op zoek en er valt er heel veel te vinden maar een uiteindelijk resultaat ben ik nog niet tegen gekomen.

  Wij zijn op zoek naar een vernieuwende form van leven en dat in de breedste zin waar het milieu een belangrijke rol speet en via deze weg wil ik kijken wat de mogelijkheden zijn.

  Hartelijke groet
  Thorsten

 5. Hallo
  Iedereen die geïnteresseerd is in earthships. kom kijken in Olst. Daar zijn de laatste jaren 23 earthships. de eerste van Nederland bebouwd. Elke Zondag rondleiding. kijk op http://www.aardehuis.nl

  welkom , alles open source
  Wouter de Graaf

 6. hoi,
  ik ben rik
  eko-arQiteKt in vlaanderen
  beu van dat energiegedoe van de overheid
  en ik wil alles weten over earthships

  op lowtech las ik dat jullie de volledige bibliografie van Michael Reynolds aanbieden voor 200,-€
  Wel, ik heb interesse.
  Kan dat?
  Ja hee ☺️ !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *